Tekenles tussen appels en de peren?

Goed kijken, durven en vooral DOEN!Pakketprijzen zijn inclusief 10 lessen, starterspakket en tussendoor verschillende materialen uitproberen.

Motiverende online tekencursus voor beginners of ben je al gevorderd?

De opdrachten zijn laagdrempelig, verrassend en je hebt er absoluut geen tekenervaring voor nodig.
Maar, ook als je wél tekenervaring hebt is deze cursus interessant.

  • Je leert los te laten ‘hoe het hoort’.
  • Van je fouten leer je! Je hebt ook leren lopen, dat ging met vallen en opstaan. En ging stapje voor stapje.
  • Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te komen.
  • Je krijgt inspiratie om op een andere manier te werken.
    Deze cursus (workshop) geeft je het duwtje in de rug dat je nodig hebt om te gaan tekenen en motiveert je om zelf creatief aan de slag te gaan.
  • Je werkt in kleine groepen.
  • Wist je dat het ook ontspannend werkt en het super leuk is om te doen?


Tekentechnieken 

In deze cursus ontdek je de mogelijkheden van verschillende tekenmaterialen: houtskool, potlood, inkt en krijt. Je leert hoe je ruimtelijke vormen weergeeft op papier. Lijnvoering, het bouwen van vormen en tekenen met het licht; het zit allemaal in “tekenen”. Je leert anders kijken.

lijnperspectief is een methode! Hiermee maak het  mogelijk om diepte in je tekening weer te geven. Dit valt ook te herkennen in foto`s. De schuine lijnen verdwijnen hierbij altijd naar een gezamenlijk `verdwijnpunt` dat ligt op een horizontale lijn aan de horizon. De afbeelding met de bomen laat dit duidelijk zien.

In de cursus nemen we stap voor stap door hoe beeldelementen ,lijnen en structuren en vormen elkaar telkens in een tekening kunnen treffen. Hoe je dit opzet en hoe je uiteindelijk door veel te oefenen je tekenvaardigheid naar een hoger niveau kunt halen. Je leert perspectief te tekenen dit is een essentiële oefening om straks exact te kunnen gaan tekenen.


Prijzen en Wanneer:

De lessen worden op afgesproken locatie gegeven en ik werk met kleine groepen, zodat ik goed uitleg kan geven. Er is keuze om online les te volgen of fysiek les. Alle pakketprijzen zijn altijd inclusief 10 lessen en een welkomstpakket bestaande uit een potlood en schetsblok. Een les bestaat uit 60 minuten. Een losse volgen kan ook en hiervoor is de prijs € 13,70.  *

Actie tot 31 januari 2021: Bij twee lessen ontvang je drie lessen! voor € 27,40. 

Iemand verrassen? Je kunt de lessen ook als een cadeaukaart aan iemand geven! Voor meer kijk bij giftcard.


Locatie: in overleg