Welkom bij TekenstudioIJsselstein&debetuwe
"Welkom bij Club"

Tekenles Laagdrempelig, gezellig en niet suf! 

 "Goed kijken, durven en vooral DOEN! "En lukt het niet meteen zet er dan een krul doorheen!"

                            

Iedereen kan eenvoudig leren tekenen

De cursus tekenen voor beginners leert je op een andere manier kijken naar de dingen om je heen. Als je op een aandachtige manier en met oog voor detail je onderwerp bestudeert, wordt het gemakkelijker om te leren tekenen. Deze tekencursus laat je stap voor stap kennismaken met deze kunstzinnige hobby. Aan de hand van de vele voorbeelden kun je straks zelf prachtige, realistische tekeningen maken. En smaken verschillen!

Je hebt geen teken ervaring nodig om hier aan deel te nemen heb je wel ervaring dan is dat mooi meegenomen! Met een flinke dosis motivatie, doorzettingsvermogen en plezier kan iederéén leren tekenen. Het is net zoals leren lopen of fietsen of koken of een andere vaardigheid! 

Een onlinecursus kun je ook volgen bij TekenstudioIJsselstein en TekenstudioMeteren en dat doe je niet alleen. Je krijgt in het les moment uitleg, en maakt tijdens de les de opdrachten, daarnaast ontvang je tips.  Via teams kun je heel handig je gemaakte werk delen met anderen en bespreken we het samen! Meer weten kijk dan bij "Hoe werkt online les?".