In mijn zoektocht ben ik er achter gekomen dat mijn talent ligt in het tekenen.


En in het begeleiden van kinderen en volwassenen.

Ik leer je om uit je comfort zone te komen. Vervolgens leer je de basis elementen van het tekenen. Je leert tekenen en kijken hoe iets in elkaar zit of overloopt. En vervolgens beeld je de opdracht eenvoudig uit. De opdracht is dat je een lastige zaak of een soort taakje wat je altijd om bepaalde reden laat liggen, ik kan je leren dat je ook deze dingen eenvoudig kunt oppakken, hierdoor verandert je gedrag, krijg je energie en ben je andersom aan het denken.  En ervaar je geen stress meer “van al die dingen die je nog moest doen”.

"Mijn motto is ook om te kijken naar wat er goed gaat, en wat je wél kunt doen"

Hier haal je veel kracht uit en uiteindelijk positieve energie. En je leert “andersom denken”.

Bent je nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie ontvangen stuur dan een e-mail naar: info@tekenstudioijsselstein.nl en ik help je graag.