Welkom bij TekenstudioIJsselstein&debetuwe
"Welkom bij Club"

 In mijn zoektocht ben ik er achter gekomen dat mijn talent ligt in het tekenen.


En in het begeleiden van kinderen.

Ik leer je om uit je comfort zone te komen. Vervolgens leer je de basis elementen van het tekenen. Je leert tekenen en kijken hoe iets in elkaar zit of overloopt. En vervolgens beeld je de opdracht eenvoudig uit. De opdracht is dat je een lastige zaak of een soort taakje wat je altijd om bepaalde reden laat liggen, ik kan je leren dat je ook deze dingen eenvoudig kunt oppakken, hierdoor verandert je gedrag, krijg je energie en ben je andersom aan het denken.  En ervaar je geen stress meer “van al die dingen die je nog moest doen”. Ik ben deze onderneming gestart omdat ik mijn talent en kracht wil delen met mensen, en omdat ik meer mijn hart wil volgen en dit ook super leuk is om te doen!

"Mijn motto is ook om te kijken naar wat er goed gaat, en wat je wél kunt doen"

Hier haal je veel kracht uit en uiteindelijk positieve energie. En je leert “andersom denken”.

Bent je nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie ontvangen stuur dan een e-mail naar: info@tekenstudioijsselstein.nl en ik help je graag.

Werkt samen met:


Cultuurhuis Oudewater

KPIJ IJsselstein

Luigi IJssalon

BSO Jungkidz

Dierenambulance IJsselstein

Workshops In de Huiskamer van IJsselstein