Welkom bij TekenstudioIJsselstein

"Welkom bij TekenClub"

Cursus tekenen voor
kinderen& jongeren 

 Plezier staat voorop bij de tekenles. Kinderen beleven alles anders dan volwassenen. Hun zintuigen staan wijder open en komt intenser binnen. Soms kan het heel goed zijn om te gaan tekenen het kan ook werken om je te helpen met het uiten van je emoties.

Je hoeft niet heel goed te kunnen tekenen om de cursus te volgen. Soms kun je ook op creatieve manieren iets leren te tekenen. Soms ligt het verscholen in het karakter van het kind. Ook door dingen zelf te bedenken kun je al heel ver komen.

Je leert in de cursus nieuwe technieken en werken met nieuwe materialen. Aan de hand van opdrachten. Elke week bedenken we een opdracht waarbij, er techniek, waarneming en eigen fantasie centraal staan. Voor het jonge kind staat vooral de ontwikkeling in creativiteit voorop, maar motorische vaardigheden en beter leren kijken komen ook aan bod.

Bij de jongeren is ontwikkelen van technische vaardigheden en de ontwikkeling in eigenheid van beeldtaal belangrijk, maar ook de waarneming en creativiteit komen aan bod. Zo kan er ook heel individueel gewerkt worden in de lessen ,omdat de interesses en de vaardigheden die de jongeren willen leren heel verschillend kunnen zijn. Wist je dat je bij tekenen ook al je spieren gebruikt? En het ook heel leuk is om te gaan doen!

Hoe gaan we samen te werk?

In de eerste les laat ik de kinderen iets tekenen wat ze zelf heel graag willen, zo kan het niveau van de kinderen ingeschat worden. En laat ik ze zien dat ze op creatieve manieren ook heel ver kunnen komen. En de kinderen het zelfvertrouwen kan geven, dat ze het kunnen!  

Voor wie is tekenles?

De tekenles is vanaf 7 jaar.

 Waarvoor deze cursus?

Het hoofddoel is plezier hebben in tekenen. Daardoor leren leerlingen zichzelf beter kennen, groeit het zelfvertrouwen en leert de leerling ook het los laten van perfectionisme. Door fouten te maken , leer je! Dat moeten we niet vergeten, maar wel vergeven. En als open staat leer je en haal er positieve dingen uit. Elke vorm van feedback is een cadeautje.

De volgend thema's komen aanbod, dieren, mensen, vormen, lijnen, hulpenlijnen, schaduw en 3D tekenen.

Uit hoeveel lessen bestaat de cursus?

Een pakket bestaat uit 7 lessen. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@tekenstudioijsselstein.nl.  Je kunt op elk gewenst moment instromen. Je ontvangt bij de eerste les een strippenkaart.

Het materiaal is inbegrepen even als iets gezonds en soms een kleine verrassing!


Werk van leerlingen


Wanneer?


Lidmaatschap Vanaf 13 jaar

Prijs: € 7,50 per maand.                                                       
Tijd: Bepaal jezel
f, ontvang elke week een tekenopdracht. Je ontvangt de opdracht op maandag en kunt hem inleveren en gratis feedback op je tekenen ontvangen.

Dinsdag (Fysieke les)
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 15.30 tot 16.30 uur                               
Prijs: 
€ 42,50
inclusief startpakket                                                          
Tijd: 15.30 tot 16.30 uur    
   

Vrijdag (Fysieke les)

10 lessen van 1 uur aanvangstijd 15.00 tot 16.00 uur                               
Prijs: 
€ 42,50
inclusief startpakket                                                          
Tijd: 15.00 tot 16.00 uur  
       

 ( max. 6 deelnemers) * start hopelijk vanaf april bij goed weer buiten.                                                          


Tekenstudiodebetuwe

                   Klik op de bovenstaande button voor de lessen in de Betuwe!